BlackPad – Blackberry tablet fra RIM

Et rygte gennem hele sommeren har været, at RIM, Research In Motion, som fremstiller BlackBerry, vil komme med en konkurrent til Apples iPad. Navnet på denne tablet ser rygterne ud til at være forholdvis enige om, nemlig BlackPad.

En fictiv mockup af BlackPad af intoMobile.com

Hvad gætter rygterne på
Der er både rygter om, at skærmen skulle være på 7 og 9,7 tommer. Der er rygter om, at operativsystemet skulle være udviklet af softwarefirmaet QNX som RIM har opkøbt for nyligt. Processoren i nogle rygter nævnes tiul at skulle være Marvell’s Armada 610 1GHz processor. RIM skulle have opkøbt domænenavnet blackpad.com.

Det taler for en BlackPad
I USA er RIM’s Blackberry’s mærket med den største markedandel af smartphones. Vist nok omkring 40%. Specielt erhvervs-markedet har Blackberry godt fat i. derfor ville det være helt oplagt, hvis RIM også lancerede en tablet af en art.

Hvad taler imod en BlackPad
Argumenter mod en tablet fra BlackBerry kunne være, at ipad i høj grad er en gadget til forbugermarkedet, og derfor er en meget usikker satsning for RIM, der mest sidder på Business-markedet. En anden ting der kunne tale imod er, at der ikke findes særlig mange apps til BlackBerry.

En tanke om "BlackPad – Blackberry tablet fra RIM"

  1. Pingback: BlackBerry PlayBook – ny tablet fra RIM | TabletWorld.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *